Fazolky pokaždé jinak
Na našem hradě je zná snad každý. Dokonce jsou známé i mezi mudly. Bertíkovy fazolky tisíckrát jinak prostě vedou. Fascinovaly mě, už když jsem nastoupila do Bradavic a tak když jsem jich pár obdržela, šla jsem je hned vyzkoušet.
Mezi mé nejoblíbenější samozřejmě patří ty zvířecí. Fazolky mají různé efekty. Například nás nutí vydávat zvuky ať už zvířat nebo věcí. Mají chuť květin, hub, hranolek, hamburgerů či máslového ležáku, anebo je to pivo? Někdy z nás dokonce udělají poplety nebo vše opakující papoušky.
Já osobně mám však nejradši havraní fazolku. Vlastně jsme jediná kolej, která se takovouto fazolkou může pyšnit.
Holt je jich zde na hradě požehnaně. Ale co kdyby začali studenti vyrábět své vlastní příchutě fazolek, jakpak by to dopadlo? Rozhodla jsem se to zjistit a takto to dopadlo...
Corvinus Declaratio: Jaká je vaše nejoblíbenější fazolka?
Aimée Leavittová: Naprosto miluji zamilovanou fazolku nebo fazolku s havranem. *mrkne*
Aya Watanabe: Mým absolutním favoritem je havraní, krákající fazolka. Ne že bych ráda jedla havrany, to vůbec ne, vždyť jsou to moji spolužáci, že jo. *mrkne* Jen se mi líbí, jak po té fazolce hezky krákám. *usměje se*
Barbara Arianne Lecter: Já mám ráda všechny fazolky, nijak si nevybírám.
*
Corvinus Declaratio: Kdybyste mohly, jaké fazolky byste vyráběly?
Aimée Leavittová: To je těžká otázka! Fajn by byla třeba nějaká blikající fazolka… Jednou bychom při mluvení zářili a jindy bychom zase nebyli vidět!
Aya Watanabe: Vyráběla bych asi fazolku s příchutí duhy. Vždycky mne zajímalo jak asi chutná, a takhle by jí mohl ochutnat každý v pouhém bonbonu.
Barbara Arianne Lecter: Pro sebe bych vyráběla příchuti stávající. A pro ostatní více fazolek s příchutí ušního mazu a pepře. Ty byly vždy velmi oblíbené. *šklebí se*
***
A to by bylo pro můj článek všechno. Všem jmenovaným děkuji za rozhovory a přeji Vám hodně štěstí v hledání dalších fazolek!
Zalíbil se ti článek? Vyjádři svůj názor v komentářích, to je totiž to, co autor článku ocení nejvíce! přidat komentář
Vydáno: 2/2018
Vivienne | 30. 04. 2024